Acties

BankGiro Loterij Kampioen actie

In het tijdschrift Kampioen van de ANWB in de maand juli zit een wincode van de de BankGiro Loterij! Met deze wincode maak je kans op zeer leuke prijzen en ontvang je een cadeaukaart van de ANWB. Om mee te dingen naar de prijzen hoef je de wincode allen maar te activeren. De code is doormiddel van een kaart aan de Kampioen vastgemaakt. Op deze kaart vind je de code welke geactiveerd dient te worden. Zit er bij jouw Kampioen geen kaart van de BankGiroLoterij vastgemaakt, ga dan allereerst na of het wel de juiste Kampioen is.

wincode activeren

Het activeren van de wincode is heel simpel. Allereerst ga je naar de website www.bankgiroloterij.nl/kampioen hier kan je direct de wincode invoeren en maak je direct kans op leuke prijzen en krijg je in ieder geval binnen 6 weken de ANWB cadeaukaart thuis gestuurd. Als het nu niet lukt om wat voor reden dan ook om naar www.bankgiroloterij.nl/kampioen te gaan is het ook mogelijk om te bellen met het telefoonnummer 0800-1144 hier is het tevens mogelijk om de code te activeren.

Met het activeren van deze code speel je mee met de BankGiro Loterij de cadeaukaart zal na de eerste keer meespelen verzonden worden.

Prijzen van de Kampioen actie

Nu je de wincode hebt geactiveerd maak je direct kans op leuke prijzen!

 • 300 entreekaarten voor het populaire attractiepark Slagharen
 • 10 Hapro dakkoffers
 • 10 Samsung Tablets van maar liefst 10 inch
 • 8 elektrische fietsen van het merk Peugot
 • De hoofdprijs een BMW 1 serie!

  Let er wel op dat door het activeren van deze wincode je mee gaat spelen in de BankGiro Loterij. Deze actie loopt nog tot en met 30 september 2012.

  Heb jij de wincode ook gevonden in de Kampioen maar gebruik je deze niet? Laat het dan achter in een reactie zodat iemand anders jouw wincode kan gebruiken!

 • 2 Reacties

  1. Tiny Lemstra says:

   ik kan nergens de code van de kampioen in vullen wat is toch de site hier voor heb alles al geprobeert

  2. Mevr.Jorem says:

   Ik kan nergens het unieke lotnummer van de Kampioen (nr.7) die ik heb gekregen invullen zodat ik kan zien of ik de BMW-heb gewonnen. Ik zou in ieder geval een ANWB-cadeaucard krijgen van € 10,-
   Moest activeren op http://www.bankgiroloterij.nl/kampioen, dat heb ik gedaan
   Kunt U het me zeggen?

  Laat een reactie achter

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>