Acties

Bankgiroloterij.nl cadeaubon

Heb jij een cadeaubon gewonnen bij de Bankgiroloterij? Vul dan snel jouw persoonlijke code in op >>>www.bankgiroloterij.nl/cadeaubon<<< en claim jouw prijs! Op deze website kan je kiezen uit verschillende cadeaubonnen en het enige wat jij hoeft te doen is de persoonlijke code in te voeren welke je terug kunt vinden in de brief die je ontvangen hebt. Vervolgens voer je jouw persoonlijke gegevens in en wordt de cadeaubon direct opgestuurd. Lees hier verder hoe je mee kunt spelen met de BankGiroLoterij.


Cadeaubonnen

Heb jij een brief ontvangen met daarin een persoonlijke code voor een cadeaubon? Dan kan ik jouw alvast hartelijk feliciteren! Wanneer je deze code namelijk invoert op www.bankgiroloterij.nl/cadeaubon heb je de keuze uit diverse cadeaubonnen. Lukt het niet om de persoonlijke code in te voeren? Dit ligt er waarschijnlijk aan dat de code uit hoofdletters en kleine letters bestaat. U hoeft vervolgens alleen nog uw gegevens in te voeren en de cadeaubon zal worden opgestuurd.

15 Reacties

 1. thea platel says:

  probeer al 3 dagen mijn code in te voeren op cadeaubon
  maar dat lukt niet

 2. E van Ankeren says:

  627VQ4100

 3. E.J.M. Dol-Lucke says:

  persoonlijke code: 986MVO434

  Gelieve cadeau kaarten toe te zenden.
  Restaurant Cadeaukaart!

  Gewonnen bij de bankgiroloterij febr. 2013

  Met vr. groet
  E.J.M. Dol-Lucke

 4. À.Hollander says:

  Waar kan ik de code invullen.
  Ik heb een cadeaubon gewonnen,maar kan nergens ontdekken waar ik de code in kan voeren.
  Ra ra ra

 5. À.Hollander says:

  Zie boven
  Heb een cadeaubon gewonnen maar kan niet vinden waar ik de code in kan vullen.
  Ra ra ra

 6. Hallo Bank Giro Loterij, hier nog een persoon die nergens zijn code kan invullen.
  Ik heb 2 codes en geen plek om die in te vullen.
  Beste heer, mevrouw ik verwacht snel een reactie, om mijn codes te kunnen invullen, wanneer ik deze niet binnen 14 dagen heb, zeg ik mijn lidmaatschap bij de Bank Giro Loterij op.
  mvg,
  W.Schuchard

 7. HAJM Poelmann says:

  L.S.,

  Zou aardig zijn als er wordt aangegeven waar de persoonlijke code op deze website ingevuld kan worden.
  Zo werkt het niet!!!!

  Familie Poelmann

 8. heb een cadeaubon gewoonen maar kan niet vinden waar ik code in kan vullen

 9. Heb een cadeaubon gewonnen, kan echter nergens ontdekken waar ik hen kaninvoeren

 10. A.B. Bredijk says:

  Ik heb een cadeaubon gewonnen en moet een code invullen. Maar waar…….? Kan het na lang zoeken niet vinden en ik blijk niet de enigste te zijn….!

 11. j v strien says:

  cadeaubon gewonnen maar waar moet ik de code invullen,kan nergens wat vinden.

 12. LEES: IN DE 2e ZIN VAN HET ARTIKEL STAAT WAAR JE DE CODE KAN INVULLEN.