Acties

Nationale Postcode Loterij Prijzenpot 2013

Wil jij ook kans maken op de Prijzenpot van 2013? Speel dan nu mee met de Nationale Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen! In 2013 is het ook weer mogelijk om mee te spelen met jouw eigen postcode. Maak ook kans op de prijzenpot en speel direct mee! Momenteel zijn er veel campagnes van de loterijen waardoor je gebruik kunt maken van leuke acties zodat je naast het meespelen ook nog eens een leuk cadeau krijgt.

De prijzenpot is in 2013 weer goedgevuld en misschien is dit wel het jaar dat jij al die miljoenen gaat winnen.


Prijzenpot 2013

De prijzenpot zal in 2013 wederom verdeeld worden over verschillende prijzen:
Dagprijs
Elke doordeweekse dag valt er weer een nieuwe postcode in de prijzen! Met de dagprijs maak je kans op €1000,-
Weekprijs
Elke week wordt er de weekprijs uitgedeeld en deze bestaat uit niet alleen een leuke geldprijs maar ook vaak nog een andere leuke prijs zoals een prachtige auto.
Postcode kanjer
De grootste prijs van de Postcode Loterij is natuurlijk de Postcode Kanjer waarbij een hele wijk kans maakt op mooie geldprijzen, auto’s of fietsen.

Heb jij al een mooie prijs gewonnen bij de Postcode Loterij? Laat dit dan achter in een reactie, wij zijn namelijk zeer benieuwd!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>