Acties

Postcode Loterij Fashioncheque

Wanneer je nu meespeelt bij de Postcode Loterij maak je kans op een Fashioncheque! Om de Fashioncheque te activeren dien je eerst het kaartnummer in te voeren, vervolgens wordt deze direct geactiveerd zodat je deze kunt gebruiken bij alle aangesloten fashion winkels. Heb jij ook een cheque gewonnen bij de Postcode Loterij? Activeer deze dan snel op www.fashioncheque.com/nl/postcodeloterij.html voordat het kaartnummer verloopt.

Fashioncheque winnen bij Postcode Loterij

Maak kans op een Fashioncheque bij de Postcode Loterij! Speel van af vandaag nog mee en na vier weken na de trekkingsuitslag hoor jij of jij ook een Fashioncheque hebt gewonnen. Klik op “Ik wil meespelen!” en schrijf je direct in.


Fashioncheque activeren

Als jij al in het bezit ben van een cheque van de Postcode loterij hoef je deze alleen nog maar te activeren! Met de fashioncheque krijg je een tegoed en deze kan je bij alle aangesloten fashion winkels besteden. Zo heb je binnen mum van tijd een nieuwe outfit bij elkaar. Het activeren van de cheque is zeer simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het kaartnummer, welke je onder de streepjescode vindt, te activeren op www.fashioncheque.com/nl/postcodeloterij.html vervolgens kan je het tegoed direct besteden. Let er wel op dat de cheque maar één jaar geldig blijft.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>